Sex play speed dating bergen

sex play speed dating bergen

Vi fikk cirka fem minutter med hver person, og når klokka ringte, var det bare for guttene å flytte en plass til høyre, og så startet man på nytt med en ny person. Det var ikke så kleint som jeg forventet, men det ble selvfølgelig et par minutter hvor jeg bare følte tiden sto stille og at jeg ikke kunne vente til tiden var over.

Hun innrømmer at hun nok hadde noen fordommer om hvilken type mennesker som drar på speeddating, men ble gledelig overrasket over mennene. Man treffer mange typer mennesker på speeddate.

Alt fra de dødskjekke, hyggelige, spennende, morsomme og interessante, til de nervøse, keitete, nerdy, og rett og slett kjedelige mennene. Kort sagt, en håndfull menn, som på mange måter gjenspeiler tverrsnittet i norsk befolkning. Man kan hypotetisk sett møte sin utkårende hvor som helst, det være seg på byen, på trikken, på nettet eller gjennom venner.

Hva er det så som er så spesielt med en speddating-arenaen? Lars Thomas Denstad står bak en oppgradert type speeddating hvor man er nødt til å registrere seg på nettet for å kunne møte opp på arrangementene som blir arrangert rundt omkring i Norge.

Siden oppstarten i november i fjor har Speeddate. Noen har lyst å prøve noe nytt og møte nye mennesker. Noen er ute etter noe seriøst, mens andre har lyst å utfordre seg selv i sosiale situasjoner. Noen kommer også for å utvide sosialsirkelen sin. Vi har mulighet for å matche med samme kjønn i systemet vårt også, og i pausene er det rikelig med tid til å snakke med alle, så man kan komme med hensikt å møte nye kompiser eller venninner også.

Og noen ser  rett og slett på det som et utrolig festlig vorspiel, forteller Denstad. Når man tenker på speeddating ser man ofte for seg to scenarioer: To mennesker som er sjelevenner, eller to som man skulle tro kom fra to forskjellige verdener.

Nettopp muligheten for det siste er det som stopper mange fra å dra på speeddating-arrangementer. Dersom man da ikke er god til å småprate, så kan de fem minuttene virke som en hel evighet. I tillegg er man prisgitt det førsteinntrykket man klarer å gi i løpet av fem minutter hvor begge snakker. I praksis altså kun 2 ½ minutt til å snakke om seg selv og svare på alle spørsmål den andre har til deg. I flere av situasjonene ble jeg genuint skuffa over at jeg ikke hadde mer tid til å prate med ham fordi vi hadde en god flyt i samtalen, sier «Tiril».

Du får sjansen til å bli kjent med noen nye, spennende mennesker. Om man ikke ender opp i noe kjærlighetsforhold, så får man likevel muligheten til å se nye ansikter og utvide kontaktnettverket sitt.

Det synes jeg kan være vel så givende. Speeddate er uformelt, enkelt og kjapt, fortsetter hun. Også arrangør Denstad kan nevne både fordeler og ulemper med å date så mange så kort, men til tross for at det kan føles som å gå på en rekke blind-dater hvor kjemien kan være så som så, mener han speeddating tar tak i mye av det som er vanskelig med dating. Og å gå på byen er noe mange synes er morsomt, men folk er ofte for sjenerte for å snakke med nye mennesker. På speeddate snakker alle med alle, fordi det er en del av konseptet.

Man slipper også å spørre om kontaktinformasjon. Og så vet man på sett og vis at den andre personen liker en dersom det blir match. Så veldig mange av tingene folk syns er vanskelig blir automatisk håndtert, forklarer Denstad. Kan hvem som helst dra på speeddate, eller kreves det at du er enormt utadvendt, trygg på deg selv og ikke minst pen? Denstad mener helt klart at speeddating i utgangspunktet er for alle, og forteller at selv de som så ut til å grue seg mest vanligvis er å se i dyp samtale med partnerne sine etter kun kort tid.

Ikke bare ødelegger du din egen kveld, men du ødelegger også en del for de som har lyst til å  date deg. Ingenting godt kommer av å være innesluttet på speeddate. Ellers kan man gå på speeddate uavhengig av yrke, alder og interesser. Hun anbefaler folk som vil dra på speeddate for å ta det for det det er, og mener at man helt klart kan ha en vellykket kveld. Her er det kvantitet og ikke kvalitet som teller.

Dersom man er klar over dette på forhånd, så kan man få det svært så koselig, og treffe mange nye, spennende mennesker, konkluderer «Tiril». Skriv gjerne ned ting du ønsker å spørre disse menneskene om. Det kan være verdier de har, deres holdninger til konkrete ting om du brenner for, hvilken musikksmak de har, og så videre. Ting som du synes er viktig å vite om en person du eventuelt skulle ønske å innlede et forhold til. Er det viktig for deg at den andre ikke har barn fra før, så er det jo kjempeviktig å spørre om dette.

Dessuten, er du godt forberedt, så slipper du at det blir sånn klein stemning også, for da kan du bare bombe i vei med spørsmål. Pynt deg gjerne litt, men ikke så mye at du ser ut som en superstæsja versjon av deg selv. Jeg tenker alltid nesten litt jobbintervju-feeling når jeg går på date.

Du skal være pen, men ikke overpyntet. Hold dialogen på et fornuftig nivå. Ikke bare prat om deg selv, men lytt også til den andre. Ikke skryt av deg selv for mye, og vær forsiktig med å snakke om sensitive temaer. Det er ikke ting man snakker om på første date som varer i fem minutter. Skriv ned navn og et par stikkord på ting det ble snakket om. Tro meg, etter 20 dater så husker du ikke hvem alle sammen var, og da blir det vanskeligere å bestemme seg i etterkant for om du vil treffe dem eller ikke.

Jeg bestemte meg faktisk rett etterpå, sånn sett så var valget allerede tatt da jeg kom hjem. Dette spørsmålet bør du stille på første date Det finnes ett spørsmål du bør stille på første date. Svaret du får kan avgjøre om dere har en fremtid sammen. Disse studentene flørter mest Disse skolene bør du studere ved hvis sjekking er like viktig som skolearbeid!

Helse og Livsstil 1 av 8 studenter har opplevd seksuell trakassering En ny undersøkelse viser at over 30 studenter i Norge har blitt utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet.

Mener Paradise-Petter, men hvorfor har vi sex? Når følelsene tar overhånd - Kan forelskelse ødelegge eksamen? Jakten på den perfekte kroppen - Det finnes 6,8 milliarder unike kropper, vi har snakket med fire av dem. Kultur og intervjuer Kulturintervju: For å bli kjent med hverandre. Her er sjekketriksene som funker - Gode lytteegenskaper og lav promille står sentralt ifølge ekspertene. Naken på nettet - Hvorfor velger så mange unge å kle av seg? Avstandsforhold - Slik får du forholdet til å vare Sex og samliv.

Forelskelsen koster deg to nære venner - Ifølge en ny britisk studie Sex og samliv. Studentliv - Vi driver ikke prostitusjon - Studenter startet delikat vaskefirma. Flest klamydiasmittede på BI - Det viser resultatene fra årets «klamydiaaksjon» Sex og samliv. Når hjerter brister - Slik kommer du deg videre etter bruddet Sex og samliv.

Valentin-gavene som tar pusten fra kjæresten - De fleste er helt gratis! Litt betatt eller farlig besatt? Les ekspertenes råd   De 10 mest og minst stressende yrkene   Følge hodet eller hjertet? Her er du garantert jobb   Ikke alltid lønnsomt med høy utdannelse.

Kjærlighetens bakgater - Stina 23 var utro med kjærestens kamerat. Har du lyst, har du lov - Venne-sex kan faktisk fungere Kunsten å såre seg selv og andre - Er du sjalu? Da bør du lese dette! Fem grunner til å studere markedsføring Vi spurte professor ved Høyskolen Kristiania, Lars Erling Olsen om hvorfor man bør velge en Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse.

Han tok en Master i Markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania. Johanne studerte master i Markedsføringsledelse, jobber nå i Aftenposten. Jeg tror at resultatene fra Høyskolen Kristiania viste at jeg hadde den kompetansen Aftenposten lette etter. Linda studerer Markedsføring og salgsledelse i Bergen Linda har alltid vært glad i å formidle og snakke med mennesker - derfor ønsket hun en utdannelse innen markedsføring, salg og ledelse. Vil du studere Markedsføring og salgsledelse?

Vi spurte foreleser ved Høyskolen Kristiania, Nils Høgevold, om hvorfor man bør velge å studere Bachelor i Markedsføring og salgsledelse. Vil du studere Fysisk aktivitet og ernæring? Her møter du Jostein Steene-Johannessen, faglig studieleder for Fysisk aktivitet og ernæring. Møt Sanna, hun går første året på Livsstilsendring og folkehelse   Her forteller Sanna  hvorfor hun begynte på Bachelor i Livsstilsendring og folkehelse. Hvorfor ta en Bachelorgrad i Akupunktur? Kombinerer oppstartfirma og studier.

Sebastian Wahl går siste året på Bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på Høyskolen Kristiania. Sammen med en kompis startet han Lett, et konsept med fokus på sunn og kjapp mat laget av gode råvarer. Møt HR-studenten Aniva, hun studerer ved Høyskolen Kristiania i Bergen Aniva setter ekstra stor pris på er at fagene er satt sammen slik at hun får en helhetlig forståelse av det store organisasjonsbildet.

Møt Simone - hun tar en Bachelor i Reiselivsledelse og opplevelsesutvikling på Høyskolen Kristiania Simone setter pris på å kunne engasjere seg i det som interesserer henne mest, samt friheten til å bestemme egen hverdag. Her forteller førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania, Sander Sværi, om hvorfor man bør velge en Bachelor i Ledelse og servicestrategi.

En Bachelor i Ledelse og servicestrategi forbereder deg til lederstillinger i denne næringen. Kreative for Kreftforeningen Nylig fikk Kreftforeningen Hveding 21 blogger om sin studiehverdag på Kreativ Markedskommunikasjon Historien om jenta som og likte å holde seg innenfor komfortsonen.

Mia Louise studerer Journalistikk i Bergen ved Høyskolen Kristiania Mia har alltid vært utrolig glad i å skrive, og derfor ble journalistikk et naturlig valg for henne. Slik får du mest mulig ut av sommerflørten Er du klar for å finne deg en sommerflørt? Les datingcoachens hete tips om hvordan du går fram her. Finn en armkrok til kalde høstkvelder - Datingcoach forklarer hvorfor blind dating faktisk fungerer. Slik går du frem for å få kjæreste - Men du må følge spillereglene, sier samlivsekspert.

Studentøkonomi Derfor bør du skrive samboerkontrakt - Kan være ubehagelig å ta opp, men viser at dere tenker langsiktig. Ta det første steget! Sunniva, Cecilie og Stine om hvordan DU oppnår kontakt. One night stands - kun en engangsgreie? Derfor velger vi å bli med fremmede hjem.

Betatt av noen på jobb? Slik flørter du uten at det blir kleint. Det kan være risikabelt å skulle satse hele sitt kjærlighetsliv på ett kort, men å date mange samtidig kan ikke sies å være sosialt akseptert.

Med speeddating får du en gyllen mulighet til å flørte rundt uten at det trenger å være så seriøst. Er du heldig treffer du ditt livs kjærlighet, har du derimot ikke hellet  Mangler: Johanne studerte master i Markedsføringsledelse, jobber luxury escort try it escort i Aftenposten. Studentrabatter - se hva som finnes i din studentby! Jemma Lucy flaunts her surgically-enhanced assets in a low-cut silk blouse and VERY tight trousers at boxing event Recently challenged Like mother, like daughter!

Make-up artist says Megyn Kelly Because parents with more diverse MHC profiles would be expected to produce offspring with stronger immune systemsdissimilar MHC may play a role in sexual selection. Katie Price snacks on crisps as she joins stars to film Celebrity Haunted Mansion Always been fearless Cor rie blimey! Men det finnes et forum for deg. A Lifespan Perspective, and Women's Lives: Vi gir deg tipsene som gjør daten både billig og bra. Share this article Share.

At the end of the event participants submit to the organizers a list of who they would like to provide their contact information to. Finn en armkrok til kalde høstkvelder - Datingcoach forklarer hvorfor blind dating faktisk fungerer.

The five ways you can make your economy flight feel A LOT more The time limit ensures that a participant will not be stuck with a boorish match for very long, and prevents participants from monopolizing one another's time.

. Tromsø eskorte sex for cash

PORNO NORVEGE TAGGED SEARCH

Les hvordan det gikk da StudentTorget tok turen på "Sjarmskolen", Gode Vibbers sjekkekurs for jenter. Ellers kan man gå på speeddate uavhengig av yrke, alder og interesser. Det er ikke ting man snakker om på første date som varer i fem minutter. Slik skriver du en god jobbsøknad. Skrivefeil i CV-en koster deg jobben.

Your email address will not be published. Speed dating bergen reality sex des. TV3 vil gjerne ta en prat med deg i helgen. Beveger vi en dating. Som om en dritings Tore Strømøy var reality-produsent, sendes for eksempel en kvinne på jakt etter sin biologiske far. Det kan være risikabelt å skulle satse hele sitt kjærlighetsliv på ett kort, men å date mange samtidig kan ikke sies å være sosialt akseptert.

Med speeddating får du en gyllen mulighet til å flørte rundt uten at det trenger å være så seriøst. Er du heldig treffer du ditt livs kjærlighet, har du derimot ikke hellet  Mangler: Johanne studerte master i Markedsføringsledelse, jobber luxury escort try it escort i Aftenposten. Studentrabatter - se hva som finnes i din studentby!

Jemma Lucy flaunts her surgically-enhanced assets in a low-cut silk blouse and VERY tight trousers at boxing event Recently challenged Like mother, like daughter! Make-up artist says Megyn Kelly Because parents with more diverse MHC profiles would be expected to produce offspring with stronger immune systemsdissimilar MHC may play a role in sexual selection.

Katie Price snacks on crisps as she joins stars to film Celebrity Haunted Mansion Always been fearless Cor rie blimey! Men det finnes et forum for deg.

A Lifespan Perspective, and Women's Lives: Hva er det så som er så spesielt med en speddating-arenaen? Lars Thomas Denstad står bak en oppgradert type speeddating hvor man er nødt til å registrere seg på nettet for å kunne møte opp på arrangementene som blir arrangert rundt omkring i Norge.

Siden oppstarten i november i fjor har Speeddate. Noen har lyst å prøve noe nytt og møte nye mennesker. Noen er ute etter noe seriøst, mens andre har lyst å utfordre seg selv i sosiale situasjoner. Noen kommer også for å utvide sosialsirkelen sin. Vi har mulighet for å matche med samme kjønn i systemet vårt også, og i pausene er det rikelig med tid til å snakke med alle, så man kan komme med hensikt å møte nye kompiser eller venninner også.

Og noen ser  rett og slett på det som et utrolig festlig vorspiel, forteller Denstad. Når man tenker på speeddating ser man ofte for seg to scenarioer: To mennesker som er sjelevenner, eller to som man skulle tro kom fra to forskjellige verdener.

Nettopp muligheten for det siste er det som stopper mange fra å dra på speeddating-arrangementer. Dersom man da ikke er god til å småprate, så kan de fem minuttene virke som en hel evighet.

I tillegg er man prisgitt det førsteinntrykket man klarer å gi i løpet av fem minutter hvor begge snakker. I praksis altså kun 2 ½ minutt til å snakke om seg selv og svare på alle spørsmål den andre har til deg.

I flere av situasjonene ble jeg genuint skuffa over at jeg ikke hadde mer tid til å prate med ham fordi vi hadde en god flyt i samtalen, sier «Tiril». Du får sjansen til å bli kjent med noen nye, spennende mennesker. Om man ikke ender opp i noe kjærlighetsforhold, så får man likevel muligheten til å se nye ansikter og utvide kontaktnettverket sitt.

Det synes jeg kan være vel så givende. Speeddate er uformelt, enkelt og kjapt, fortsetter hun. Også arrangør Denstad kan nevne både fordeler og ulemper med å date så mange så kort, men til tross for at det kan føles som å gå på en rekke blind-dater hvor kjemien kan være så som så, mener han speeddating tar tak i mye av det som er vanskelig med dating.

Og å gå på byen er noe mange synes er morsomt, men folk er ofte for sjenerte for å snakke med nye mennesker. På speeddate snakker alle med alle, fordi det er en del av konseptet. Man slipper også å spørre om kontaktinformasjon. Og så vet man på sett og vis at den andre personen liker en dersom det blir match. Så veldig mange av tingene folk syns er vanskelig blir automatisk håndtert, forklarer Denstad.

Kan hvem som helst dra på speeddate, eller kreves det at du er enormt utadvendt, trygg på deg selv og ikke minst pen? Denstad mener helt klart at speeddating i utgangspunktet er for alle, og forteller at selv de som så ut til å grue seg mest vanligvis er å se i dyp samtale med partnerne sine etter kun kort tid. Ikke bare ødelegger du din egen kveld, men du ødelegger også en del for de som har lyst til å  date deg.

Ingenting godt kommer av å være innesluttet på speeddate. Ellers kan man gå på speeddate uavhengig av yrke, alder og interesser. Hun anbefaler folk som vil dra på speeddate for å ta det for det det er, og mener at man helt klart kan ha en vellykket kveld. Her er det kvantitet og ikke kvalitet som teller. Dersom man er klar over dette på forhånd, så kan man få det svært så koselig, og treffe mange nye, spennende mennesker, konkluderer «Tiril».

Skriv gjerne ned ting du ønsker å spørre disse menneskene om. Det kan være verdier de har, deres holdninger til konkrete ting om du brenner for, hvilken musikksmak de har, og så videre. Ting som du synes er viktig å vite om en person du eventuelt skulle ønske å innlede et forhold til. Er det viktig for deg at den andre ikke har barn fra før, så er det jo kjempeviktig å spørre om dette. Dessuten, er du godt forberedt, så slipper du at det blir sånn klein stemning også, for da kan du bare bombe i vei med spørsmål.

Pynt deg gjerne litt, men ikke så mye at du ser ut som en superstæsja versjon av deg selv. Jeg tenker alltid nesten litt jobbintervju-feeling når jeg går på date. Du skal være pen, men ikke overpyntet. Hold dialogen på et fornuftig nivå.

Ikke bare prat om deg selv, men lytt også til den andre. Ikke skryt av deg selv for mye, og vær forsiktig med å snakke om sensitive temaer. Det er ikke ting man snakker om på første date som varer i fem minutter. Skriv ned navn og et par stikkord på ting det ble snakket om. Tro meg, etter 20 dater så husker du ikke hvem alle sammen var, og da blir det vanskeligere å bestemme seg i etterkant for om du vil treffe dem eller ikke. Jeg bestemte meg faktisk rett etterpå, sånn sett så var valget allerede tatt da jeg kom hjem.

Dette spørsmålet bør du stille på første date Det finnes ett spørsmål du bør stille på første date. Svaret du får kan avgjøre om dere har en fremtid sammen. Disse studentene flørter mest Disse skolene bør du studere ved hvis sjekking er like viktig som skolearbeid!

Helse og Livsstil 1 av 8 studenter har opplevd seksuell trakassering En ny undersøkelse viser at over 30 studenter i Norge har blitt utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet. Mener Paradise-Petter, men hvorfor har vi sex? Når følelsene tar overhånd - Kan forelskelse ødelegge eksamen?

Jakten på den perfekte kroppen - Det finnes 6,8 milliarder unike kropper, vi har snakket med fire av dem. Kultur og intervjuer Kulturintervju: For å bli kjent med hverandre.

Her er sjekketriksene som funker - Gode lytteegenskaper og lav promille står sentralt ifølge ekspertene.

Naken på nettet - Hvorfor velger så mange unge å kle av seg? Avstandsforhold - Slik får du forholdet til å vare Sex og samliv. Forelskelsen koster deg to nære venner - Ifølge en ny britisk studie Sex og samliv. Studentliv - Vi driver ikke prostitusjon - Studenter startet delikat vaskefirma. Flest klamydiasmittede på BI - Det viser resultatene fra årets «klamydiaaksjon» Sex og samliv. Når hjerter brister - Slik kommer du deg videre etter bruddet Sex og samliv. Valentin-gavene som tar pusten fra kjæresten - De fleste er helt gratis!

Litt betatt eller farlig besatt? Les ekspertenes råd   De 10 mest og minst stressende yrkene   Følge hodet eller hjertet? Her er du garantert jobb   Ikke alltid lønnsomt med høy utdannelse. Kjærlighetens bakgater - Stina 23 var utro med kjærestens kamerat.

Har du lyst, har du lov - Venne-sex kan faktisk fungere Kunsten å såre seg selv og andre - Er du sjalu? Da bør du lese dette! Fem grunner til å studere markedsføring Vi spurte professor ved Høyskolen Kristiania, Lars Erling Olsen om hvorfor man bør velge en Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse.

Han tok en Master i Markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania. Johanne studerte master i Markedsføringsledelse, jobber nå i Aftenposten. Jeg tror at resultatene fra Høyskolen Kristiania viste at jeg hadde den kompetansen Aftenposten lette etter. Linda studerer Markedsføring og salgsledelse i Bergen Linda har alltid vært glad i å formidle og snakke med mennesker - derfor ønsket hun en utdannelse innen markedsføring, salg og ledelse.

Vil du studere Markedsføring og salgsledelse? Vi spurte foreleser ved Høyskolen Kristiania, Nils Høgevold, om hvorfor man bør velge å studere Bachelor i Markedsføring og salgsledelse.

Vil du studere Fysisk aktivitet og ernæring? Her møter du Jostein Steene-Johannessen, faglig studieleder for Fysisk aktivitet og ernæring. Møt Sanna, hun går første året på Livsstilsendring og folkehelse   Her forteller Sanna  hvorfor hun begynte på Bachelor i Livsstilsendring og folkehelse. Hvorfor ta en Bachelorgrad i Akupunktur? Kombinerer oppstartfirma og studier. Sebastian Wahl går siste året på Bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på Høyskolen Kristiania.

Sammen med en kompis startet han Lett, et konsept med fokus på sunn og kjapp mat laget av gode råvarer. Møt HR-studenten Aniva, hun studerer ved Høyskolen Kristiania i Bergen Aniva setter ekstra stor pris på er at fagene er satt sammen slik at hun får en helhetlig forståelse av det store organisasjonsbildet. Møt Simone - hun tar en Bachelor i Reiselivsledelse og opplevelsesutvikling på Høyskolen Kristiania Simone setter pris på å kunne engasjere seg i det som interesserer henne mest, samt friheten til å bestemme egen hverdag.

Her forteller førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania, Sander Sværi, om hvorfor man bør velge en Bachelor i Ledelse og servicestrategi. En Bachelor i Ledelse og servicestrategi forbereder deg til lederstillinger i denne næringen. Kreative for Kreftforeningen Nylig fikk Kreftforeningen Hveding 21 blogger om sin studiehverdag på Kreativ Markedskommunikasjon Historien om jenta som og likte å holde seg innenfor komfortsonen.

Mia Louise studerer Journalistikk i Bergen ved Høyskolen Kristiania Mia har alltid vært utrolig glad i å skrive, og derfor ble journalistikk et naturlig valg for henne. Slik får du mest mulig ut av sommerflørten Er du klar for å finne deg en sommerflørt? Les datingcoachens hete tips om hvordan du går fram her. Finn en armkrok til kalde høstkvelder - Datingcoach forklarer hvorfor blind dating faktisk fungerer.

Slik går du frem for å få kjæreste - Men du må følge spillereglene, sier samlivsekspert. Studentøkonomi Derfor bør du skrive samboerkontrakt - Kan være ubehagelig å ta opp, men viser at dere tenker langsiktig.

Ta det første steget! Sunniva, Cecilie og Stine om hvordan DU oppnår kontakt. One night stands - kun en engangsgreie? Derfor velger vi å bli med fremmede hjem.

Betatt av noen på jobb? Slik flørter du uten at det blir kleint. La venner sjekke for deg Wingman-fenomenet er kommet for å bli. Slik blir daten vellykket Skal du på date og er usikker på hvordan du skal gripe an situasjonen? Her har vi laget en dating-guide til deg med mange gode tips. Studentene med flest sexpartnere Sjekk hvilken partitilhørighet studentene med flest og færrest sexpartnere har.

Ute etter den perfekte valentinsgaven? Få tipsene som skaffer deg både plusspoeng og stjerner i boka på årets mest romantiske dag her. Dette sier de - men de mener egentlig

Sex play speed dating bergen